Remote Monitoring & Control

“C.A.R.S, het slimme beheersysteem, ontzorgt uw bedrijf door op een comfortabele manier mensen, installaties en software efficiënt te laten samenwerken.”
 

Vergroot uw eigen wereld met één druk op de knop

C.A.R.S is een open softwareplatform. Het informatie- en besturingssysteem laat hard- en software, ongeacht van welke bron, met elkaar communiceren. Hierdoor krijgt u inzicht in het functioneren van uw objecten en kunt u real-time een ontelbare hoeveelheid aan technische installaties – waar dan ook ter wereld – monitoren. Dit alles uiterst mobiel via smartphone, tablet, laptop en pc. Dat is wat wij noemen; The World at Your Fingertips.
 

Wereldwijd inzicht en invloed

Met het beheersysteem houdt u de volledige controle over installaties, gebouwen en objecten. Met allerhande sensoren delen de betreffende installaties waardevolle informatie over hun functioneren, huidige en toekomstige condities en van invloed zijnde omgevingsfactoren. C.A.R.S verzamelt en analyseert deze data, waardoor u altijd inzicht heeft in het functioneren van uw objecten en – waar nodig – direct invloed op uit kunt oefenen.

Het informatie- en beheersysteem zorgt voor duurzaamheid, veiligheid, energiebesparing, kostenreductie, voorspellend onderhoud en risicominimalisatie. C.A.R.S is dan ook het hart en brein van vele installaties.

Download de C.A.R.S applicatie